divendres, 27 de desembre del 2013

Visita nadalenca no desitjada

virus de la grip
Aquesta bola nadalenca tant bonica en apariència, l'he tinguda com a visita no desitjada els dies previs, durant i després del Nadal. Atès que no ha estat rebuda com ella s'esperava, he tingut la sort que la seva visita ha estat de curta durada malgrat que ha deixat la seva empremta en la meva persona, fastiguejant-me de bon troç. Feia moltíssims anys que no havíem conviscut i per això no recordava les seves malifetes. Desitjo que se n'hagi anat per una bona temporada i no em torni a estimar, ja que el divorci el té assegurat.



Per cert, aquesta altra bola, la vaig confeccionar amb agulles de cap i lluentines fa més de quaranta anys, per adornar per Nadal la làmpada del pis familiar on vaig néixer, la qual vaig poder recuperar. Vaig recordar la seva estructura i aquí us la presento. Penso que té molta semblança a la que m'ha visitat, però aquesta sí que fa companyia, és bonica per dins i per fora, i no m'enganyarà mai amb la seva seducció de colors com l'altra. És senzilla i humil i sempre serà ben rebuda per aquestes dates.

***

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Caram, aquesta bola confeccionada potser era una premonició a llarg termini...celebro que ja t'hagis "divorciat" del visitant!
(no ens hauràs aixecat la camisa pel dia dels Sants Innocents,oi?)

Marta ha dit...

Al Xiruquero:
Home de poca fe! Que més voldria que haver fet una innocentada! El meu cap emboirat no respon encara a estímuls del dia dels Sants Innocents, i sembla que encara en tinc per uns dies d'estar al 100%. Aquests dies han estat com el "dia de la marmota". Sóc una persona mooooooolt seriosa :) Com a prova ho vaig escriure el dia 27.
Gràcies pel comentari.