diumenge, 11 de gener del 2009

Platges de Barcelona


Després d'uns dies de ruixats, fred i neu, davant d'un diumenge esplèndid de sol, la meitat dels barcelonins hem tingut la mateixa idea: anar a passejar per les nostres platges per comprovar les destroces que la llevantada havia ocasionat al nostre litoral.





Realment els resultats de baranes, rajoles trencades i platges més estretes amb la meitat de sorra, encara es poden veure, com les dutxes de la fotografia que han quedat descalçades de la sorra.






Hi havia gent de tota mena, moltes criatures fent de tot. Amb els pares alguns feien volar estels, bombolles de sabó, enfilant-se pels llocs que només els nanos poden fer-ho. Bicicletes arreu compartint l'espai dels vianants, grups de joves fent "footing" en grup, nudistes adoradors del sol, altres jugant a voleibol també mig despullats, pescadors de canya, i així cadascú a la seva "bola".


També hi havia carpes pels entrenaments dels gossos de "Pyrena" amb altaveus que demanàven voluntaris per passejar gossos recollits als centres d'acollida d'animals.




Hem arribat a tenir calor i tot. És un bon lloc per pendre el sol i aquests diumenges d'hivern hem d'aprofitar d'anar a estirar les cames als espais públics que ara tenim oberts al mar.



"Seure a les roques, meditar sobre el torrent i el planell;
això no és la solitud: és només conversar
amb els fetills de la Natura, i contemplar els seus tresors oferts"
Byron

***

3 comentaris:

Margarida Aritzeta ha dit...

És una visió interessant de la platja a l'hivern. I certament, un indret per retrobar la natura i retrobar-se amb un mateix, afusellant Byron

rebaixes ha dit...

Si un s'ha tingut de quedar a casa en dia de festa o no ha pogut fer el que volia, quan això no se'n nega hem de tenir l'alegria al rostre.
Sobretot en temps de plujes i neu, un prefereix quedar-se en l'habitacle propi, no sigui que vingui un mal moment. A pasejar per el passadís...Anton.

Marta ha dit...

Amics Margarida i Rebaixes:
M'agrada anar a passejar per la platja, a qualsevol època,sempre que el temps ho permeti, ja que sempre hi trobes alguna cosa diferent.També m'agrada restar a casa quan el temps és plujós i fred.Un bon llibre i una bona butaca, no? Petons