dissabte, 18 d’octubre del 2014

Un matí blaugrana

Mai havia estat als environs del Camp Nou. Era una assignatura pendent d'aquelles que vas deixant, que per ser-hi a prop penses allò de: un dia que hi hagi partit a la tarda hi anirem per veure l'ambient.....

Avui ens hem decidit i Déu-n'hi-do. La majoria de visitants eren estrangers malgrat que moltes activitats estaven restringides degudes al blindatge pel partit de la tarda, però només entrant al local del merchandising, ja albires el panorama que s'ofereix des de la porta, sobretot molts colors, tot mena de models esportius barcelonistes, conjunts, sabatilles, vestits de tots els colors, i conjunts que llueixen els porters....


Diversitat d'atuells: cantimplores, gots, tasses, termos...
Pels més petits: xumets, biberons, pitets, ossets de peluix...

I pilotes, moltes pilotes de diferents colors i dimensions, que feien força patxoca ambiental. Les parets amb grans fotografies dels jugadors que podies comprovar els que van depilats i els que no. El més divertit és la quantitat d'objectes petits que podies anar identificant a mesura que circulaves:  carteretes, encenedors, bolígrafs... i molts "pongos": reproduccions del camp de tots tamanys, quadrets, figuretes dels jugadors que molts costaven d'identificar, etc. etc.









Fora del recinte, les taquilles amb cues de gent, i els locals amb ofertes mengívoles, feien que el visitant es trobés com si estigués en una Fira de productes de diversa procedència, malgrat que el color imperant era el blaugrana com està manat. L'avi del Barça, amb la seva clàssica indumentària, estava assegut en un bar a la vista de tothom. Tot un espectacle!

Un petit oasi per seure i refrescar la gola, és al bell mig diguem-ne de la plaça central, ha estat un bon lloc per fer-la petar una estona abans de deixar el recinte.


Ha estat tota una experiència futbolera, i val a dir que ens ha anat bé per desconnectar d'una setmana que mai tant ben dit, ens ha tingut ben absorbits, seguint el procés polític que estem vivint al nostre país, com un joc d'escacs, amb tota mena de manifestacions, a través de les xarxes, comentaris en edicions digitals, corresponsals a l'estranger, i encara el que haurem de veure i sentir abans del N9N. Desitgem no decaure i seguir el camí que s'ha començat.

***

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan de frikisme!