dimarts, 19 de juliol del 2016

Per llogar-hi cadires!


Un esdeveniment curiós ha tingut lloc avui a les deu del matí, al Passeig de Mar de les platges barcelonines, quan carregats amb els estris de platja anavem circulant buscant un lloc idoni per fer l'acampada habitual, i just davant nostre un individu amb estètica convencional, res que marqués diferències, amb una motxilla a les espatlles, anava anunciant que venia DENTADURES POSTISSES I DENTS DE PORCEL·LANA. Hi havia poca gent circulant, i he hagut d'afinar l'oïda per si m'havia perdut alguna cosa. Doncs, no, anava repetint amb veu potent el mantra, oferint aquesta sorprenent mercaderia.

He quedat tant estorada que m'ha vingut al cap aquell simpàtic marroquí de la Plaça Jemaa-el-Fna de Marraqueix, que l'any 2007 tenia la seva paradeta de dents i dentadures i que va voler sorprende'm per veure quina cara faria jo quan destapés un drap damunt la taula que contenia dents i queixals acabats d'arrencar.

Va quedar una mica decebut, ja que la meva reacció no va ser la que ell esperava, atès que per circumstàncies familiars, estic acostumada a veure i vaig manipular una època de la meva vida, incisives i molars de tota mena amb els seus corresponents motllos a punt de prova.

La sorpresa en majúscula si que la he tinguda amb el venedor de la platja,  ha estat en grau superlatiu PER LLOGAR-HI CADIRES!!

***



3 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Caram!!

Marta ha dit...

Maria Dolors Farré Pinya ha dit

Molt bèstia

Anònim ha dit...

No li vas preguntar si li anava gaire bé el negoci?