dimecres, 15 d’abril del 2009

L'Ajuntament no ens fa cas.......


El dia 7 d'abril en el Diari AVUI (vegeu aquí) va sortir publicat un article denunciant els problemes que ens dóna la pilona instal·lada en el nostre carrer, després de la remodelació del barri, i que els veïns no hi estem d'acord ja que porta molts problemes de colapses i en lloc de servir per "pacificar el barri", encara dóna lloc a més sorolls de clàxons dels cotxes embotellats.

Malgrat que els veïns s'han bellugat per diversos mitjans, per solucionar aquest afer, des del districte de Sarrià-Sant Gervasi remarquen que no han rebut queixes del sistema durant els últims mesos i valoren molt positivament la progressiva adaptació dels veïns.





Avui he pogut constatar amb els meus propis ulls, l'enrenou que s' ha organitzat amb un camió que estaba descarregant en ple migdia. No he dubtat en agafar la càmera i aquí poso les imatges perquè passin a la posteritat. Tampoc tenien gaire cura amb els arbres anomenats (de Judea), els quals són molt joves i justament acaben de florir.

El diumenge de Pasqua al matí amb un barri buït de gent i amb un carrer que s'escoltaba el silenci, una patrulla de la guàrdia urbana estaba posant multes a quatre motos comptades que restaven a la vorera. No dic que no tinguessin la seva raó, atès que a l'entrada del carrer hi ha el senyal de la prohibició d'aparcar, i a més a l'altre banda hi han llocs especials per deixar-hi les motos i que hi havia espai, però era un dia que no hi havia una ànima enlloc i els vehicles no feien nosa. Perquè no hi són mai les patrulles en hores punta dels dies laborables, quan tenim aquests aldarulls automobilístics i botzines sonant?? Bona pregunta..... Sense resposta...

Tenim també un altre problema. Quan es posen els cotxes aparcats en fila, i atès que el carrer no és massa ample i no té protectors de ferro a les voreres, els cotxes que circulen han de posar-se damunt de l'espai destinat als vianants, el qual s'ha anat deteriorant i les rajoles es mouen, aleshores és quan tenim aquesta musiqueta.......... He filmat un trosset perquè també passi a la posteritat la música celestial...





Als veïns no ens queda altra remei que sortir al balcó d'aquesta manera, lloant al nostre Ajuntament , pels segles dels segles.........



***

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Els ajuntaments molts cops fan ulls clucs a la ciutadania. Sembla increïble quan parlem de l'administració més propera al ciutadà.

Nosaltres hem viscut un cas d'aquesta prepotència a Sant Cugat. No és el mateix però n'és un exemple.(Crec que deus conèixer una mica el cas). Van "urbanitzar" uns carrers fent pagar als contribuents de forma bastant abusiva. Els veïns vam emprar totes les eines que el funcionament administratiu els posava a l'abast. La cosa va arribar al contenciós administratiu gràcies a un veí que generosament (i pel fet de ser part implicada)va fer les funcions d'advocat en representació dels veïns sense cobrar els seus honoraris (des d'aquí, gràcies August). Els veïns van guanyar i l'ajuntament havia de tornar els diners. Encara no ho ha fet (i ja fa 2 anys de la sentència)

rebaixes ha dit...

Problemes,problemes... A Tàrrega, també ens conta l'Assumptsa que déu n'hi do dels sots que no s'arreglen i prosperen com bolets.
Ja ho diuen en todas partes cuecen habas... Sembla com si els que dirigeixen la societat hi tenen gust en fer emprenyar...Anton.

Marta ha dit...

Eulàlia, no conec el cas, però tot el que em diguis ho crec. Arriba un moment que et sents impotent i veus que els polítics només els interessa els vots. Si a més, hi ha temes de diners pel mig...encara pitjor.
Els arbres que ens van posar, dos d'ells es van morir i gràcies a la propera arribada de les eleccions i a la "gota malaia" del Salvador escribint a l'alcalde,cada dos per tres, els van canviar.

Marta ha dit...

Anton, tens raó sembla que el poble estiguem a disposició dels manaires, quan són ells els qui han d'estar a la nostra disposició.

Met ha dit...

Podrien dedicar part dels calers del planE del ZP, que no deixen de ser els nostres diners, per posar ni que sigui una mica de ciment per a que deixin de ballar les llosetes del carrer!