dilluns, 25 de maig del 2009

Logo familiar

Aquest logo amb el cognom familiar, i d'estètica modernista, va ser dibuixat per l'avi Ricard al qual ja vaig evocar en un post fa un mes (vegeu aquí) . Després el seu fill, el meu pare, també de nom Ricard, el va utilitzar pel seu ofici, el tenia posat a la porta del taller i també en les factures i targetons que utilitzava per la feina. Ara ha estat emprat pel meu germà en una web que ha confeccionat i que m'acaba d'enviar, la qual m'ha fet molta il·lusió rebre i amb el seu permís, poso aquí un enllaç (vegeu) ja que crec que pot ser interessant de consultar, i us convido a fer-ho a efectes d'informació mèdica.

Poc s'ho podien pensar l'avi i el pare que aquest logo tant estimat, tindria continuitat pública i es podria veure navegant per la catosfera, bé, ni tant sols es podien imaginar aquest món global en el que estem immersos per mitjà d'una xarxa informàtica.

***

3 comentaris:

Unknown ha dit...

M'agrada el logotip amb reminiscènica clàssica i senzilla.
Juga amb el nom de la cosa, no ens recorda, al cap i a la fi, la lluna rodona?

Estrany món global que ens permet recordar i honorar els nostres. Jo a la meva manera ho vaig fer recordant també a finals de març el meu avi -patern- i la meva àvia -materna-.

kweilan ha dit...

El logotip és molt bonic i més aquesta mena d'enllaç entre diferents generacions de la vostra família.

Marta ha dit...

Eulàlia, ja he entrat al teu blog i he vist el post del teu avi. Si, és el menys que podem fer, parlar-ne quan en tenim ganes. Com diu en Raimon, "qui perd els orígens perd la identitat".

Kweilan. Gràcies.