dijous, 30 d’octubre del 2014

Tardor més que calenta

Si, tenim una tardor amb temperatures d'estiu. Ja fa anys que dura aquest estiu llarg que arriba a trepitjar la diada de Tot Sants i les menges d'aquests dies, que eren per suportar els rigors hivernals, gairebé no ens vénen de gust i en el seu lloc potser gaudiríem més de gelats confeccionats amb els fruits secs o de la fruita de la temporada.

Això ja ve de lluny, vaig recordar que fa anys, concretament l'any 1987, ja varem menjar els panellets a la platja de Sitges, i amb els nens varem poder saltironejar per l'aigua amunt i avall. Enguany, el dia 20 d'octubre vaig fer el primer bany de la temporada al mediterrani, atès que en tot l'estiu no hi havia anat, cosa força insòlita, i l'aigua estava al punt.

1 de novembre del 1987

A més de la pujada de termòmetres, tenim també la pujada de la temperatura política. Ignoro fins a quants graus arribarem, però l'escalfor va arribant i la maquinaria està a punt d'explotar, igual que el nostre cervell. No hi ha dia que comenci sense noves notícies de fraus, trames, difamacions, corrupteles etc. També ignoro on s'arribarà. S'ha de fer net d'una vegada. Hi ha molta feina a fer, i tots hi estem cridats. 





***

1 comentari:

Lectoracorrent ha dit...

Jo recordo també alguns anys que hem arribat a Tot Sants amb temperatures molt suaus, però enguany ha estat tot el mes d'octubre que semblaven gairebé de setembre. A mi, que el fred em va molt malament, ja em va bé que sigui així. Pel que fa a l'altra temperatura...em sembla que aviat arribarem al punt d'ebullició.