dijous, 18 de gener del 2018

Tornem a caminar.......

Amb una sabata i una espardenya ha començat a caminar la nostra màxima Institució Parlamentària, després d'un interval massa llarg de paralització obligada, per circumstàncies no desitjades.

S'hi torna a mig gas, coneixedors d'una etapa que es preveu feixuga i sabent que s'haurà de lluitar amb filibusterismes opositors de tota mena i amb l'espasa de Damocles al damunt, per anar tallant totes les iniciatives i propostes d'intents d'una aparent normalitat que no serà fàcil d'assolir.

Un periode que ha estat com unes vacances escolars, amb la diferència de que no hi ha hagut temps de relax, esperant que nous mestres ens marquéssin els camins a seguir. La incògnita és quí serà el Director que dirigirà les nostres passes. Els candidats estàn mancats de llibertat per exercir aquestes funcions i costarà Déu i ajuda treure'ls d'aquest atzucac que entre tots els hem portat.

Temps durs ens esperen però no defallirem en els reptes. Som una societat que ha demostrat suficient maduresa per ressorgir una vegada més de les cendres i confiem en una nova generació ben preparada per aquest afer. Trigarem potser més temps del que voldríem, però al final assolirem els nostres desitjos de veritable democràcia i llibertat pel nostre poble.

Al llarg de la història portem la Renaixença en el nostre ADN per seguir treballant pels nostres objectius col·lectius. Mai ens ha estat regalat res. De les pedres en fem pans i continuarem a l'obrador dia rera dia fins aconseguir un millor futur pels nostres descendents.



***

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment tenim nou president del parlament, algo es algo

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Camí complicat, certament. Però caminem.