dijous, 26 de febrer del 2009

Vetllada literària

Ahir vaig assistir a la presentació del llibre "L'inici del capvespre" de la escriptora Júlia Costa, el qual va ser presentat per l'editor Jordi Fernando i el periodista/escriptor Jordi Cervera, a la Casa del Llibre, lloc habitual de "parada i fonda" en les meves passejades, com he dit ja alguna vegada.

Hi havía moltíssima gent, no hi cabíem en el lloc assignat. Va ser la primera vegada que vaig saludar a la Júlia Costa. Per casualitats de la vida, fa tot just una setmana, que dues persones molt allegades a les nostres vides comunes, han fet possible que jo coneixés a la Júlia. M'ha semblat un pecat no haver compartit amb ella el seu blog abans (La panxa del bou) enllaç. És com he conegut la seva trajectòria literària i també una mica la seva personalitat. Tinc l'esperança i el desig de poder coincidir amb ella en una altra activitat, que no és precisament literària, d'aquí a uns dies, per poder-la conèixer més a nivell d'amistat. Crec que al ser una persona de la mateixa generació, he constatat que podem tenir moltes vivències en comú i compartir aquestes experiències que la vida ens ha anat oferint.

Espero que aviat podré poder recomenar el llibre "boca-orella", tal com va dir el seu editor, si més no "boca-vista-blog". Segons la sinopsi, crec que promet. Així que acabi el que ara em té retinguda, començaré "L'inici del capvespre" i ja us el comentaré.


Fins aviat, Júlia, i Felicitats.

***

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

el comprarem. Records al "Sorro"

Júlia ha dit...

Gràcies, Marta, estic contentíssima d'haver contactat amb tots vosaltres.

Òndia, com s'ho fa el Francesc per ser a tot arreu?????????

rebaixes ha dit...

Marta, crec que has donat amb una gran persona en tots els ambits.
Dona gust llegir-la en la Panxa del bou. Escriu tant bé, que no trobo paraules per comentar-li les coses seves, ho fa de meravella, i encara que sàllarga, ja li dic que ho trobo curt. Crec que es un benefici per les dos. Les dos sou admirables. / els que som lluny dels centres i ademés sols ja fem prou en anar seguint als que aneu a l'avançadilla. Però que per molts anys us hi pugui tennir.Anton.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Espero coïncidir jo també en l'altra activitat. Que potser no és literària, però té trets força poètics!
Salutacions.

Marta ha dit...

A F. Puigcarbó - Els records ja han estat donats.

A Júlia - Ja veus el Francesc és com una fura.

Rebaixes - Com sempre els teus comentaris són molt generosos.

Xiruquero - ja ho pots ben dir, i més ara que encetem la primavera.

Gràcies pels vostres comentaris