diumenge, 22 de març del 2009

Turisme a ciutat


Aquest matí hem fet turisme de ciutat i ens hem atansat a l'indret del Fòrum que, des del esdeveniment cultural no havíem trepitjat.




Les places dures estàven plenes de ciclistes, patinadors, i criatures amb els seus pares jugant a pilota aprofitant el sol, ja que a l'ombra feia força "rasca", malgrat l'avançada hora del migdia.



Volíem veure la "platja artificial" que havíen fet i està força bé. Dura, molt dura, però suposo que ja els va bé als adoradors del sol. La zona de bany té dues parts de fondària, és com gran una piscina, i molt senyalitzada tota ella. En plena temporada volem tornar-hi per veure com funcionen les instal·lacions que semblen acceptables...











..i les vistes son molt atractives.







Aquesta plaça es nomena "Plaça del camp de la bota". Precisament és on portaven a les persones a executar durant la nostra desgraciada guerra civil.




També hem aprofitat per veure el Parc de Diagonal-Mar que des de la seva inauguració, tampoc havíem tornat. És una zona que ha quedat bé, comparant com estava abans, que eren extensions despoblades.




Les escultures simbolitzen ocells a l'aigua.
















He descobert un Drago, segons diu el rètol de 150 anys, una espècie d'arbre al qual li tinc molta estima.


Els edificis són molt alts, molts dels quals encara estàn buits, i aquest és l'edifici que gairebé acabat, que sembla un dau a l'aire, és a on si no m'hagués jubilat, hauria d'haver-hi anat a treballar, si és que les informacions que m'han arribat no son errònies. Està al bell mig de dos hotels, el Hilton i l'AC. Per sort no hauré de desplaçar-me, ja que la distància des del meu barri és força considerable.


Passejant també es poden trobar coses curioses com aquesta, una persona donant de menjar a una colla de gatets.


Això si, vagis a on vagis, obres i més obres. Tota la ciutat està en moviment continu. Avui diumenge no havíen màquines fent soroll, ...


...i aquesta és la placidesa que hem pogut gaudir!...

......però Déu-n'hi do! el que hem de patir els barcelonins!


***

5 comentaris:

Salvador ha dit...

"Lo prometido es deuda" que diuen..., i quan vingui el bon temps, vull veure com anem un dia a tastar la platja artificial, això sí, abans l'hauran de netejar una mica perquè ara a finals d'hivern estava una mica galdosa... però l'indret sembla interessant i ple de possibilitats, tot dependrà de les gentades que s'hi puguin acumular...

Salvador ha dit...

Per cert, m'oblidava, te n'has lliurat d'una i bona d'anar a treballar en aquella mena de colomar...

Anònim ha dit...

Passo cada dia per davant del fòrum. Els caps de setmana és ple de gent que s'hi esbargeix i entre setmana la vida la posen els treballadors de les oficines i els congressites dels dos centres de convencions. Queda apartat del centre i molts barcelonins creuen que està desaprofitat... És un espai molt gran i recent, la ciutat, que va acabant de construir-se al seu voltant l'acabrà fent seu amb el temps.
Només pensar com estava la zona no fa ni sis anys...

Anònim ha dit...

Ens hem assabentat a través del Sorrobloc de que t'has jubilat definitivament. Volem que no et falti la nostra felicitació, encara que sigui per escrit, atès que no hi ha forma de trobar-nos personalment. Podem assegurar-te que això és vida!!.

Petons.

Mireia ha dit...

Hola, t'he decobert avui. En el meu blog parlo de literatura i de cinema, sobretot, estàs convidada!
Fins aviat, records des del racó de la solsida