dijous, 5 de gener del 2012

EPIFANIA


Els Reis van venint, ja estant passant pel desert de Tunísia, venen com cada any carregats d'il·lusions per repartir-les entre grans i petits. Enguany els grans han escrit cartes demanant estabilitat, força i paciència pels temps difícils que s'acosten i que malauradament poden ser llargs i costosos a tot nivell. Els petits, sortosament, no són conscients dels sacrificis paterns per aconseguir tirar endavant la família, i omplen les seves cartes de mil i una peticions de joguines que a vegades en prou feines els Reis poden correspondre.

Els camells descansen, el camí és llarg, els Reis tenen molta feina no només en una Nit, en l'any que encetem, no tindran gaire temps per descansar, però ara toca fer-ho per donar esperances i vetllar perquè la seva màgia no es volatilitzi com una alquimia medieval.

Arriba la Nit Màgica. Sota les flaçades tots esperem la Llum que il·luminarà el nostre camí, segur que la tindrem, els Reis s'ho han proposat i nosaltres la seguirem per aquests indrets tortuosos que ens portarà  i que farà que hagim d'apendre constantment a defugir les adversitats amb les quals haurem de lluitar.




QUE TINGUEU TOTS UNA BONA DIADA DE REIS




***