dissabte, 23 de febrer de 2013

Diversitat de colors

Avui hem tingut neu a casa nostra. Tenim un país petit i amb tota mena d'esdeveniments meteorològics. Quan no estem en alerta per nevades ho estem per focs. Sempre en estat d'alerta com els suricates de Botswana.

Diuen que els catalans sempre estem mirant al cel esperant veure indicis de canvis de temps. Sempre hem estat una mica meteoròlegs i també fotògrafs de la natura. Per qualsevol motiu ens llancem al carrer a captar instantànies, això és bo i en el dia d'avui han aparegut per totes les xarxes socials fotos i més fotos, quina millor, de les enfarinades que hem trobat quan al matí ens hem acostat a la finestra.

Vull reproduir una foto representativa de la nevada a Barcelona, que l'ha publicat un amic nostre al Facebook.

Foto: José Luís Sánchez Cristóbal

 i també unes fotos que he rebut d'una altra catalana de la meva familia, que compartim el nom, la qual viu a Toronto i m'ha enviat unes fotos esplèndides d'una exhibició d'orquídees a Edwards Gardens i que em sabria greu guardar-les sense que es poguessin gaudir d'una manera més global i d'aquesta manera trencar el color blanc de l'episodi d'aquest 23 de febrer de 2013, tant reeixit, que  coincideix en un altre d'ingrata memòria de l'intent fallit de cop d'Estat d'ara fa 32 anys.Fotos: Marta Esmailji
I amb aquesta diversitat de colors, tanco aquest apunt, agraint la inspiració que em donen els amics amb les seves aportacions fotogràfiques.

***