divendres, 5 de juliol del 2013

Intercanvi en cinc anys de blog


Com aquell que no vol la cosa, per Sant Pere vaig celebrar els meus cinc anys de blog.

He volgut fet aquesta commemoració amb estrelles de mar de cinc puntes, força refrescants en aquesta època de l'any, i les cinc puntes m'han inspirat el que m'han representat aquests anys de blogaire.




1-Il·lusió
2-Imaginació
3-Informació
4-Intercanvi
5-Indulgència

Però el que més m'ha satisfet, és l'intercanvi de coneixements entre amics virtuals dins l'àmbit blogaire. Amb alguns hem deixat de connectar-nos, però n'he recuperat d'altres que també han influït en les meves vivències, i m' han ajudat a ampliar els coneixements dia a dia, per la qual cosa ho agraeixo i per això considero que l'experiència és del tot positiva.


Les imatges de les estrelles, les he tret de la xarxa, no són fotografies meves, malgrat que ja m'hauria agradat veure-les "in situ". Les estrelles de mar són uns animals d'aspecte fràgil i no tenen por de pedre un braç, ja que a seva reproducció és a partir d'un d'aquests membres. Sempre han estat dins del nostre imaginari ja des de la nostra infantesa, i repetidament reproduïdes en els contes. Diuen que una flor no fa estiu, però crec que una estrella de mar, si que fa estiu i també dóna alè anunciant vacances i la ferma convicció de continuar amb aquest joc de relació i comunicació a través del món virtual.

 




***


2 comentaris:

Helena Bonals ha dit...

Felicitat i bones vacances! El meu primer bloc aviat en farà sis, d'anys.

Salvador ha dit...

Enhorabona per aquest teu cinquè aniversari.
De ben segur que ara fa cinc anys quan en aquella terrassa d'un hotelet al Pallars, vas prendre la decisió no massa convençuda d'emprendre la confecció d'un Blog, no t'imaginaves la quantitat de distracció, informació, entreteniment i coneixements que tot aquest món et podria proporcionar. De ben segur que ara no t'arrepenteixes, oi?. Doncs ànims i endavant, a per la fita dels propers 10 anys...!!!
Felicitats