dilluns, 28 de setembre del 2015

Els homes passen.... les muntanyes queden....

Qui no ha meditat mai en aquesta qüestió quan ha vist davant seu una muntanya. Personalment moltes vegades. Penso que aquest goig l'han viscut persones abans que jo, segle darrera segle.

Aquesta sensació vaig tenir-la ahir després dels resultats de les eleccions. Que importa quí sigui el nou President! La gent passa.... els resultats queden..... I s'han aconseguit uns bons resultats per tots els que desitjàvem i desitgem encetar el camí per poder autogestionar-nos.

Estic encara sota els efectes d'un dia aclaparador. Ja tindrem temps d'anar valorant tot el que anirà succeint a partir d'ara. No serà gens fàcil. Això està clar. Però ja ha començat a canviar alguna cosa i tots hem contribuït, d'una banda i de l'altra. L'efecte boomerang ha funcionat i en aquests moments a Europa ja belluguen amb els titulars de la premsa. No belluga gens els que haurien de fer-ho per constatar que estan passant coses importants en un petit país que des d'un campanar es veu l'altre.

Continuarem una vegada i l'altra assolint cims. Passarem.... però els cims quedaran......

***

3 comentaris:

Anònim ha dit...

“Bons resultats” Jo no diria tan, deixem-ho en que no han sigut dolents, diguem tiquis-miquis però això de no guanyar en vots m’ha deixat una mica meeeehh.

Joan Antoni ha dit...

Aquest post que s'inicia amb el sentiment de permanència de la Natura en front de la variabilitat humana, m'evoca una tira de l'Snoopy, quan davant d'un cel estrellat, permanent en els seus astres, té aquest sentiment d'estabilitat de la Natura que li dóna seguretat en ell mateix, quan de cop i volta una estrella fugaç creua el firmament. La mirada de frustració és la darrera vinyeta d'aquesta tira. La lliçó és que hem de donar importància relativa als estels fugaços.

Marta ha dit...

pons007: Si, ens ha faltat una miqueta però en conjunt hi ha majoria. Ho assolirem!

Joan: M'ha agradat