dilluns, 11 d’abril del 2016

Paradisos terrenals


Quan erem infants i ens explicaven la "Història Sagrada", sempre m'imaginava el Paradís terrenal com les fotografies de les Illes Caiman. Creia ingenuament que aquell Paradís existia i li preguntava a la meva mare on es podia trobar. La resposta immediata era que encara ningú l'havia trobat ni l'havia vist mai.

Ara penso que si, que hi ha molta gent que ha trobat més d'un Paradís, i en molts indrets. Paradisos que no hagués dit mai que en poc temps els aniríem descobrint i se'n parlaria força a més d'ampliar-nos els nostres coneixements de la Geografia de la terra com mai.

El fet curiós és que les persones que han aconseguit trobar aquests indrets, ens volen fer creure que només hi han passat de llarg i no s'han fet experts en traficar béns, i beneficiar-se fraudulentament de les seves prebendes. Això si, són experts en aconsellar-nos la millor manera de ser altruistes amb la societat del nostre entorn immediat.

La nostra candidesa ha sofert canvis al llarg del temps. Ja no sóm infants, l'innocència l'hem perdut i ja no ens poden fer combregar amb rodes de molí.


***