dilluns, 25 de juny del 2012

Sheldon Adelson

El coneixem prou?

Faig ressò de la informació que apareix avui a Vilaweb, d'aquest personatge americà amb el qual el nostre Govern està tenint tractes per la instal·lació d'Eurovegas a Catalunya.

Ja comencen a haver-hi les primeres manifestacions contràries. Ignoro si realment ens convé o no, no tinc prou coneixement econòmic ni social per opinar, però crec que no val a badar. Espero i desitjo que es contemplin tots els punts de vista i criteris de la gent que tenim en el nostre país per veure el que realment ens convé ja que sembla que tenim molts números d'aquesta rifa i que la mà innocent tregui la nostra papereta.

Comparteixo l'opinió de Vicent Partal:

Eurovegas: el dret a la discrepància

Ningú no pot negar que un projecte d'aquesta dimensió canviarà completament Barcelona. Per això les crítiques són tan necessàries

***

7 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Marta, oi que no has posat cap enllaç a l'article que esmentes? He anat a Vilaweb i només surt el titular, potser perque sigui de pagament?
Salutacions.

Marta ha dit...

Pere, si que he posat un enllaç, on diu Vilaweb. A mí se'm obre, a més Vilaweb no és de pagament. Prova-ho potser des d'un altre navegador. Jo ho faig des de Mozilla. Prova-ho també des de www.vilaweb.cat

Val la pena llegir-ho!

Clidice ha dit...

Estic d'acord amb en Partal que ens cal tenir molt clar que pretén aquest nou Mr. Marshal. D'entrada fa mala espina, pel mig també, i de sortida no cal ni parlar-ne. Les seves exigències, si són contemplades, farà que molts ens preguntem a canvi de què han estat satisfetes. No em crec el rotllo dels llocs de treball, no n'hi ha prou amb això. A més, què volen dir? que els nostres fills, llicenciats i graduats, faran santament en oblidar perquè han estudiat i dedicar-se a fer de croupiers, barmans i prostituts/es?

Joan Antoni ha dit...

Molt discutible aquest model de negoci turístic, a més en una zona de protecció de l'ecosistema, però en nostre món no és el paradís... i fan falta tants llocs de treball !!
- En una cadena d'internet, jo hi vaig signar en contra.
El què serà, serà.

Joan Antoni ha dit...

És un model econòmic turístic discutible, i a més en una zona de protecció de l'ecosistema i d'activitat agrària de proximitat, però no estem en un món ideal, i fan falta tants llocs de treball...!!
- En una cadena d'internet, jo hi vaig signar en contra per idealisme.

Maripepa ha dit...

La veritat és que gràcia no en fa ni mica. Vull pensar que el govern amb Artur Mas i en Mas Colell s'ho miren amb lupa. Els llocs de treball, seran per a gent d'aquí? Diuen que volen fer vivendes pels treballadors. Que no els portin en vols xàrters de Taiwan o d'on sigui i al final ens quedem amb un mega complex i amb treballadors forans... I no és la mena de imatge que ens agrada donar de Barcelona ni de Catalunya! L'únic que fa que pensis que potser serà bo pel país és la feina que pot donar en un momnent de crisi com l'actual. Però s'ho val? Que no perdem bous i esquelles...

Marta ha dit...

Clídice, Joan antoni i Maripepa!
Estem d'acord en que no ens fa gens de gràcia el tema. Hi haurà molta polèmica si arriba a haver-hi un acord. El que més por fa és a canvi de què?