dimarts, 19 de febrer del 2013

Embolica que fa fort

Aquesta icona m'ha acompanyat sempre des de que tinc us de raó.

Mai hauria pensat que en el nostre país a hores d'ara ens fes falta.

Cada dia ens llevem amb l'esperança de que surti un líder que ens pugui aclarir tots aquests embolics en els quals estem immersos. Sóc optimista de mena i crec que un dia o altre algú ens ho explicarà, ja que no sé si això es podrà aguantar gaire. Creia que aquestes coses passaven només a altres indrets, però veig que encara estem a nivell de països subdesenvolupats i aquesta multiplicació d'afers broten contínuament, però no són brots de color verd, jo diria que són vermells i ultrapasen línies que mai ens haguéssim imaginat.

Sempre la realitat supera la ficció i mai com ara, no ens cal llegir novel·la negra, la tenim a l'abast dia rera dia, i esperant que algun il·luminat ens resolgui els enigmes. Ho tenen malament els escriptors d'aquest gènere, aviat hauran de dedicar-se a altres afers i no sabria pas dir a quins, potser les agències de detectius són les que estan més de moda i necessitaran més personal per investigar-se ells mateixos i així podran fer-se aviat un bon raconet per portar-lo també als Bancs suïssos, els quals darrerament necessitaran més injeccions econòmiques, atès que els seus clients ja deuen haver-se endut cap a altres paradisos fiscals els seus efectius, i embolica que fa fort.

Els nostres avis sempre deiein "a on anirem a parar...." i ara els dóno la raó. A on anirem a parar.... amb totes aquestes males pràctiques? Abans deien que la bugada s'havia de fer a casa, però ara els draps bruts surten al carrer. Podrem fer net algun dia?. 

***


3 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Endevinalla: a quin país es van inventar uns personatges que es deien Mortadelo y Filemón?

Joan Antoni ha dit...

Tots els Estats necessiten un servei d'informació (espionatge). Catalunya no en té i potser contracta agències de detectius. En tindrem segurament el dia que en farem grans. Però sobretot que NO ens despertem cap dia amb un "lider" clarivident.

Marta ha dit...

Xiruquero, em penso que ho sé :)

Joan! Potser si que algun dia tindrem aquest servei, voldrà dir que alguna cosa ha passat! Sobre el "lider" clarivident, no em referia a aquest al qual et refereixes tu.