diumenge, 8 de juny del 2014

Ambaixadors de coloraines

Avui hem tingut els nostres ambaixadors anant per les ciutats europees vestits de colors i alçant-se amb el manifest:

Catalans want to vote - Human towers for democracy.

Ja fa temps que ens deixem sentir, la gota malaia catalana va llaurant les ments alienes, esperant que tard o d'hora les nostres inquietuds democràtiques sen's veuran recompensades.

Ha estat un matí més de demostracions populars arreu. El símbol casteller de fer tots pinya per una causa comuna, ha valgut comentaris positius i d'afecte a l'entorn d'aquests nois i noies que han viatjat pagant les costes de la seva butxaca, amb la il·lusió de posar la seva petita llavor a favor de la llibertat d'un poble, el qual fa anys que reneix amb aquesta esperança. Els compatriotes dels llocs de destí, han ajudat amb els acolliments i infraestructures a nivell voluntari, també perquè el ressó mediàtic sigui tot un èxit.

El Verkami d'Omnium cultural, i l'aportació dels socis, han donat els seus fruits, i s'ha pogut sufragar aquesta iniciativa, que mai és massa per donar-nos a conèixer i anar pas a pas amb les nostres reivindicacions.

A les 12 en moltes de les places de les nostres ciutats s'han aixecat simultàniament els castells. La colla de Gràcia també ho ha fet, i allà hem estat per fer pinya.









 









***

4 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

Ai! la gota malaia, que com deia la "Senyoreta Trini", és capaç de foradar una roca. Oi Marta?

Marta ha dit...

Quina memòria Joan.No ho recordava. Quants anys!

Anònim ha dit...

perquè Berlin surt dos vegades en la imatge? ha pagat més?

Marta ha dit...

Tens raó pons007, una bona observació. No tinc ni idea, ves a saber! Potser és que hi havia el Pep :)