diumenge, 28 de juny del 2015

Casa Milà

Divendres varem gaudir de l'espectacle audiovisual nocturn al terrat de La Pedrera, aprofitant la opció més econòmica que es projecta pels barcelonins, la qual val la pena de considerar.

La durada és aproximadament d'una hora i mitja, i es fa el recorregut de la visita molt ben comentada en català per tot l'edifici fins a les impressionants golfes on s'exposen diverses maquetes de l'obra gaudiniana, i d'objectes suposadament inspiradors de l'arquitecte que van idear la seva construcció.


La sorpresa de la nit és per descomptat la contemplació del joc de música i llums del terrat, on les xemeneies es van transformant en la història de la creació de l'univers. Crec que si Gaudí visqués, li hagués agradat veure com els seus trencadissos es transmutaven virtualment en elements marins, en animals, vegetals, flors, jardins, tot el que va inspirar la seva obra i també els focs que cremaven estrepitosament pels conflictes de les civilitzacions. Un bonic espectacle que fa oblidar per uns moments els nostres conflictes cotidians.



Cada vegada més, Barcelona ens ofereix bons dissenys d'espectacles creatius per promocionar el seu patrimoni.  Potser si que acabarem morint d'èxit turístic.

***


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Havia pensat d’anar-hi però tinc por que estigui ple de gent molt snob...

Marta ha dit...

pons007: Penso que vas una mica errat. Els grups no son nombrosos i havien families amb criatures, avis i també parelles joves i adolescents diversos. No vaig detectar cap snob.....

M. Antònia ha dit...

Deu ser bonic, però no tinc tirada a anar-hi per por de fer cua i de que hi hagi molts turistes.

Marta ha dit...

M.Antònia: No s'ha de patir pels turistes ni per fer cua. Hi ha un horari establert més econòmic per la gent del país els caps de setmana i la visita és en català. Les entrades s'agafen per Internet i hi han números clausus.