dissabte, 26 de setembre del 2009

Quí guaita a quí?......


Al principi de les nostres institucions democràtiques, a les administracions es van crear els Gabinets Jurídics, en els quals tenien cabuda advocats i advocades que tenein cura de donar suport legal als Departaments per exercir la seva feina. No sempre era fàcil obtenir respostes àgils, ja que moltes vegades s'havia d'esperar torn de resposta, i a vegades es tirava pel dret. És possible que degut això, darrerament s'ha anat introduint la figura del jurista a llocs destacats de petites àrees per dirigir a les persones que fan la seva feina, i vigilar que la facin bé i també, diuen, per donar respostes més immediates. Crec que tenir la carrera de Dret avui dia, és una bona garantia de poder entrar al funcionariat.

He estat pensant que, es podrien crear llocs de "vigilants" i "seguidors" de personal (mai espies), que tinguessin un bon "curriculum" laboral, i que poguessin accedir a llocs encara més importants de les nostres entitats, per comprovar que els juristes fessin bé la seva tasca, amb la titulació de "Colaborador tècnic detectiu, especialista en escoltes i seguiments". Crec que seria un càrrec de molt futur i de molta utilitat en els temps actuals.

Als contribuents ens costa molts diners la contractació de professionals externs, perque investiguin els delictes que es cometen amb els nostres béns, penso que, amb la creació d'aquests nous llocs de treball, ens estalviaríem alguna coseta, i més en època de crisi, ara bé, però també pensant-ho millor, i a qui contractaríem perquè estiguéssin a l'aguait dels aguaitadors?.......

***

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

l'aguaitador
que guaiti
als aguaitadors,
bon aguaitador serà.

bon diumenge

USD ha dit...

dissabte vaig penjar una de les teves precioses portes obertes.
Gràcies