divendres, 2 d’abril de 2010

Divendres Sant

És un dia tranquil i gens sorollós. No tenim obres als pisos dels veïns. Hem sortit a "estirar les cames" al lloc on els urbanites podem passejar veient la ciutat als nostres peus i també caminar a l'aire lliure sense haver de pujar cap muntanya. La "carretera de les aigües" com sempre l'hem anomenat els que estem a prop, és un indret que va molt bé tant a l'estiu com a l'hivern, per anar a donar un vol. Potser ja resulta molt concurregut ja que que has de compartir l'espai amb bicicletes, famílies, corredors de footing, i a vegades voluntaris que passegen gossos de les gosseres properes.

Avui hem trobat dues patrulles del "mossos", però han tingut sort un motorista amb un gos al darrera seguint-lo (el seu), i un cotxe, que han ignorat el senyal de prohibició, de no topar amb ells ja que els "mossos" en aquell moment s'han fet fonedissos. També ens hem topat amb l'Ivan de la Peña tonificant els muscles amb un preparador, i algún fan que el saludava.

Algunes restes d'arbres caiguts per la nevada del dia 8 de març, encara hem trobat.


I unes floretes primaverals que tímidament sortien a la vora del camíI a seguir, que no ha estat res, gaudint d'aquest plàcid dia.

***