divendres, 1 de maig del 2015

Han tornat les excavadores!!!

Quan erem infants i amb gran malestar havíem de repetir treballs, recordo que les nostres àvies ens deien: "Fent i desfent aprèn l'aprenent". No sé si ens deixaven gaire conformats, però ara quan veiem que tornen les excavadores a obrir el carrer, per treballs mal efectuats, hauriem de repetir els refranys nostrats que han quedat a la nostra memòria col·lectiva, malgrat que tampoc quedem conformats, atès que en aquest cas és el contribuent el que acaba pagant els plats trencats de les errades dels altres.

Avui per ser primer de maig les màquines estan aturades, però fa una setmana que treballen. Ens tornen a obrir el carrer. Sembla que no estava previst, atès que fa quatre anys, (quan van haver-hi les altres eleccions municipals) ja ens el van transformar com a via de semi-vianants. Teníem unes acàcies esplèndides que a la primavera florien amb un penjolls blancs semblants a gotims de raïm. Ras i curt, fora acàcies argumentant que eren massa grans :( i ....carrer enlairat per "pacificar el barri". Cartes a l'Ajuntament per part nostra perquè almenys ens posessin arbres bonics. Sort que algun funcionari benevolent debia escoltar-nos i ens van arribar arbres de Judea o de Judes que quan floreixen són espectaculars. Res a dir.

Ara han optat per transformar una altra part del carrer, que és la que dóna al carrer de Balmes, les obres del qual sembla que van quedar ajornades. Però,  ai las, el nostre tram central ja s'estava ensorrant malgrat el poc temps que tenia de vida, per manca de dèficit de material de construcció que havien emprat en aquella fase de fa quatre anys. Les versions veïnals son diverses: "No estava previst refer-ho però davant les insistències s'han decidit a esmenar el que sembla que no havía estat correcte", i el més curiós es que també es diu que "els hi han sobrat diners!!!!!!!"

El cas és que tornem a ballar al so de les excavadores, i ara la incògnita és: sembla ser que només modifiquen el tram central, i les rajoles de les voreres les quals sonen com si es trepitjés un "tablao flamenco" degut a les esquerdes que també tenen, no seran reparades. ¿Continuarem tenint la gent gran ensopegant dia si altre també, durant quatre anys més fins les properes eleccions municipals????????



***

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sou, eh? Si us fan obres perquè les fan, si no les fan perquè no les fan.

Marta ha dit...

Resposta a pons007
La queixa vé perquè van fer-ho malament i han de refer-ho amb les conseqüents despeses que això comporta :). Gràcies pel comentari

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.