diumenge, 13 de desembre del 2009

Tunísia, paisatges de pessebre

Mai tant ben dit. Hem trepitjat durant uns dies paisatges de pessebre, i més en aquestes dates en que el Nadal el tenim tant proper. Hem vist Segle I, només a menys de dues hores d'avió des de casa nostra. Sembla que hàgim creuat el túnel del temps encara no en 24 hores. Ja anirem parlant d'aquesta experiència en futurs apunts. De moment faig una petita aportació nadalenca per mitjà de les fotografies que he fet, que recorden sens dubte el nostre patrimoni pessebrista d'aquestes dates. Puc donar fe del plaer que representa la visualitació del desert, la seva lluminositat i el contacte amb aquesta natura. Ho podeu valorar vosaltres mateixos.







***


3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Quina sort Marta, a mi em varen fer anar fa un parell d'anys a Hammameth que ve a ser com Platja d'aro, i a sobre com va ploure CADA DIA dels set que hi varem estar, no varem poder ni una excursió.

Júlia ha dit...

Hi havia una senyora que coneixia que feia versos espontanis i recordo que en ocasions deia: 'el paisatge és ben igual que un pessebre de postal'. Bon dia de Santa Llúcia i que pugueu continuar tant viatgers!!!

Marta ha dit...

Francesc i Júlia,

Gràcies a tots dos. Francesc em sap greu la pluja. Nosaltres varem tenir anticicló i un temps fantàstic, fresquet de nit i de 20 graus a migdia. Ara també hem vist que ara també els ha arribat la borrasca que tenim aquí. Tens raó amb Hammamet, ara però no hi havia turisme i molts Hotels estàven tancats. La Medina i el passeig de platja però, està força bé.