Aquesta història va ser explicada per ell mateix, un noi de la ciutat d'Amsterdam, en un programa televisiu, la qual em va impactar força.
Actualment, aquest xicot continua vivint amb els avis, té una bona relació amb la seva família i treballa als serveis socials, dedicant-se als joves i a ensenyar a jugar futbol als noiets del carrer, que com ell havia estat, van desvagats i desorientats pels barris. Entrevistats també, deien a la càmera que els anàva molt bé rebre lliçons de futbol per alliberar tensions.
En la seva activitat social, aquest jove també ajudaba a aquests nois a treure el seus "fantasmes" fent-los escriure "rodolins" com si fossin lletres de música "rap" i així explicar les coses que els preocupava. Ell també en feia, recordant al seu pare.
Penso que d'una manera ben senzilla i anònima, es fan coses per ajudar al altres que hauriem de saber-les i ens haurien de ser mostrades més sovint en els mitjans, el que passa és que això no dóna audiències, perquè la majoria de la nostra societat està més interessada en evadir-se que no en interessar-se del que li pugi estar passant al nostre veí.
***
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada