dijous, 31 de maig del 2012

Treballes o dissenyes?

Aviat farà quatre anys que estàvem juntes. Ella i jo, la plantilla del blog. Em feia pena separar-m'en però ja fa temps que em rondava pel cap fer una renovació.

A tots ens passa un dia o altre. T'acostumes a veure sempre el mateix i t'agafen ganes de fer un canvi. Les persones som volubles i de sobte el que t'agradava ahir ja no t'agrada avui. Les modes en són un bon exemple, ara ampla, ara estret, ara curt i ara llarg. I les ulleres? Torna l'estiu i ja tenim els models "xic" de les nostres mares a l'abast. A vegades penso que és difícil dissenyar, però sempre podem mirar deu o vint anys enrera i ja tornem a tenir novetats! Els baguls de l'àvia sempre serveixen.

Així doncs, avui que tenia una mica de temps m'he dedicat a seleccionar plantilles. I aquesta és la que m'ha sortit, color amunt i avall a més de barallar-m'hi una mica. No és que sigui gaire original, el disseny ja ens el dónen fet, això si, ens fan treballar per personalitzar-lo una miqueta, el que compte però és el contingut i aquest també ens el treballem.

A veure quan temps em durarà. Fins que m'agafin els cinc minuts i sant tornem-hi!  Bon cap de setmana!.. i Bon sol!

***

6 comentaris:

Clidice ha dit...

És un bon disseny, equilibrat i agradable. Diuen que diem de nosaltres quan fem, o sigui que queda perfecta ;)

Marta ha dit...

M'alegro que t'agradi Montserrat! Les opinions femenines sempre són d'agrair.!

miscel·lAnna ha dit...

Bon disseny, Marta, i molt propi per les aportacions que fas

Marta ha dit...

Gràcies Anna, ets molt generosa!

Salvador ha dit...

M'agrada molt aquest "new look", es veu fresc i lluminós... Com que això t'ha donat nova frescor i nova empenta, espero que puguis continuar fent molts i molts posts, cada vegada millors i cada vegada més interessants.
Felicitats i enhorabona pel canvi, i endavant per molts anys...!!!

Marta ha dit...

Gràcies. Els canvis sempre són per millorar, almenys es fan amb aquesta intenció. Espero anar tenint enginy per seguir amb el blog.