dissabte, 31 de desembre del 2016

Darrer apunt del 2016

Aquest matí he penjat a Instagram un dibuix de "l'home dels nassos", que va ser publicat l'any 1891 en el Setmanari Satíric l'Esquella de la Torratxa, (vegeu) al qual he volgut homenatjar, després de saber que a la nostra ciutat es feia una cercavila amb el personatge, del qual ja fa anys que es vol recuperar aquesta tradició.

M'ha servit també per desitjar una bona entrada d'any a la família, atès que els mutus desitjos que ens anem enviant de forma recíproca, cada vegada són més fàcils de fer-ho ara per mitjà de les xarxes socials. Sembla mentida que lluny ens queda aquell temps de les postals que rebíem, i que els carters havien de carretejar amb aquelles carteres de cuiro a l'espatlla, i que en el meu cas, aquell missatger li encantava llegir les postals i comentar-les a peu d'escala.

A les acaballes d'aquest 2016, i justet abans de les campanades de l'anunci del Nou Any, he volgut també fer ressó en aquest apunt, de l'esperança que suposa encetar un nou número el

2017

que, sumant els números entre ells, fan un 10. Aquest número 10 és sinònim de coratge i ens estimula les il·lusions que hem posat, per tot el que representa el nostre futur de lluita col·lectiva.


BON ANY NOU


***