dissabte, 12 de gener del 2019

Any Nou 2019 i caramells

Ja portem gairebé mig mes de l'any 2019 amb dies de fred i caramells de glaç.

Costa tornar a les velles rutines després de Nadal i trobades familiars. Enguany hem tornat a fer un viatget de final d'any, en el qual vam tenir la sort de gaudir d'un temps anticiclònic potser irrepetible. L'any passat varem fer el primer de la nostra vida per aquestes dates, el qual va resultar molt reexit i per això vam repetir aquesta sortida amb el grup habitual d'amics de viatges que hem coincidit moltes vegades. La programació cultural que sempre amb bon criteri ens ofereix el Grup, ens ha animat a trencar la rutina i a celebrar una vegada més el canvi d'any amb els amics i amigues viatgeres, que ens ofereixen bona companyia.

La ruta dels Templers portuguesos ha estat la destinació d'enguany, la crònica de la qual, molt ben detallada, com sempre en el SorroBloc (végeu). Agraeixo a en Salvador aquesta aportació que fa en el seu bloc, que amb cura i dedicació deixa petja de les nostres escapades, aprofitant que encara tenim bona salut i curiositat per trepitjar nous indrets, això si, actualment no massa llunyans però igualment interessants.

Anirem seguint amb aquestes aportacions, que tot sigui dit, actualment són més espaiades, atès que amb les xarxes socials, l'interacció és immediata i amb menys paraules és més fàcil la comunicació, malgrat que amb l'escriptura més acurada, t'obliga a fer treballar l'intel·lecte i dedicar més temps a la llibertat d'expressió que suposa en el meu cas, una satisfacció personal.

No serà un any fàcil pel nostre país. Aquest 2019 serà recordat en els llibres d'Història.

***



1 comentari:

Salvador ha dit...

Moltes gràcies per la menció i per l'agraïment que m'estimula a continuar amb la meva tasca i la meva dèria d'anar documentat les escapades que fem.
Un petó