dimecres, 19 de juny del 2013

Més que delirant....

NO M'HO PUC CREURE!!!

Vegeu la notícia que VILAWEB ens dóna avui.

No acostumo a fer gaires comentaris polítics, però atès que quan obro l'ordinador enllaço amb les notícies d'aquest diari digital, no he pogut resistir-me a compartir aquesta aberració. Ja sé que el PP no ens estima, però d'això a dir aquests disbarats històrics ja és intolerable. Pot haver-hi algú que s'ho cregui?  El primer que haurien de fer els Diputats de les Corts, és consolidar l'EGB. Els manquen classes d'Història, Geografia, Gramàtica, Ortografia i Humanitats. Que s'ho facin mirar!

Espero i desitjo que hi hagin rèpliques, això ja és més que delirant.........


***

3 comentaris:

Maripepa ha dit...

No ho entendran mai, Marta!Per a la majoria d'ells el que diuen és dogma de fe i no s'atenen a raons. Els pocs que no hi estan d'acord ja lluiten, ja! però ho tenen difícil. Tot i que cada dia són més encara que no facin massa soroll...

Joan Antoni ha dit...

Els nacionalismes radicals busquen arrels històriques quan més antigues millor. Algun dia descobriran que els Neandertals que vivien en la península pintaven dos ratlles vermelles i una groga en les seves coves-habitatges.

Marta ha dit...

Maripepa, a hores d'ara ja hi han hagut sortosament reaccions acadèmiques. Dic jo que qui no té feina el gat pentina i les fàbriques de pintes ho tenen molt bé amb el PP.

Joan, molt bo el teu comentari :)