divendres, 23 de març del 2012

PRÍMULA

Ja l'he vista de lluny just quan he entrat aquest migdia a casa i el sol entrava pel finestral.  Era a fora, traient el cap timidament. Petitona però eixerida HA ESTAT LA PRIMERA EN ANUNCIAR LA PRIMAVERA al meu balcó. M'ha fet il·lusió. Ha obert els seus pètals de cara al sol que l'estavellaba. Bonica de color i contenta per haver-se despertat en un dia esplèndid. Ha triat un divendres que és el dia de la setmana el qual sempre l'he tingut més estima. Suposo que les darreres pluges l'han animat, i a partir d'ara les seves germanetes aniran coronant el cau modest en el qual han estat hivernant.

Al seu costat en un altre habitacle una mica més espaiós, la seva veïna comença a mostrar els seus petits brots vermellosos els quals esperen encara uns quants dies per mostrar la seva bellesa, que s'entortolligarà entre les baranes per guarnir-les amb un esclat de bogeria primaveral.

Espero veure com n'estaran de contents els nostre visitants, que ara en son dos els tallarols cap-negre, que continuen fent cabrioles entre les branques nues alimentant-se de les molletes que els depositem en un raconet, en una menjadora improvisada.



El cicle de la vida torna a començar, els colors tornaran a lluir en pocs dies i nosaltres en gaudirem una vegada més d'aquest do de la natura.

***