dimecres, 22 de febrer del 2012

Bones notícies

No, no és una primícia aquesta fotografia del Pep signant. Jo també m'ho he pensat quan he obert el mail que contenia el butlleti d'Omnium Cultural i en el primer esdeveniment de l'entitat, m'he trobat amb aquesta fotografia, però al moment he vist que la persona acompanyant no era precisament el President del Barça, i la notícia és aquesta:


21-02-2012

Pep Guardiola ha volgut demostrar de nou el seu suport a Òmnium Cultural. Aquest dimarts ha visitat la seu nacional acompanyat dels seus tres fills amb l’objectiu de fer-los socis. Quan ha arribat, l’ha rebut la presidenta Muriel Casals així com diversos membres de la Junta Directiva. La presidenta els ha explicat que Òmnium és una entitat que treballa per la promoció de la llengua, la cultura i el país. De la mateixa manera, l’entrenador del Barça ha destacat que el seu pare ja era soci com ell mateix que n’és des del 1993. Després d’omplir les butlletes de socis, l’entrenador i els seus fills han fet un recorregut per la seu.
Com a soci de l’entitat, Pep Guardiola ja ha mostrat el seu suport a Òmnium en altres ocasions. Guardiola va assistir a l’acte de commemoració del 50è aniversari d’Òmnium Cultural el juliol passat a l’Auditori de Barcelona, i va participar en el documental #ÒMNIUM50A que el programa Sense Ficció de Televisió de Catalunya va emetre a finals del 2011. 


Molt bé Pep, no esperavem menys de tú!

Ja fa dies que els "culés" estan nerviosos esperant la renovació de contracte. És lògic. Quan tenim un familiar en aquests moments, pendent de signar contractes de treball,  també estem pendents de quan es farà efectiu el gran esdeveniment, ho dic per experiència, després quan s'assoleix l'objectiu,  tots descansem: JA TÉ FEINA! En aquests moments, en Pep Guardiola, és com si fós un familiar proper per la gran majoria dels ciutadans del nostre país.

Malgrat que els motius de Guardiola alentint la seva decisió, no són precisament per manca de feina, tot el contrari, suposo que els contractes li plourien, si ell no renova, ja ni haurà un altre que segueixi el que ell ha començat. Però si que és motiu de satisfacció, el que ha succeït  en el món del futbol aquests darres anys i més en aquest Club que tots estimem i que a través del Barça no hi ha cap racó al món que no es coneguin els jugadors de l'equip i se sap que hi ha una Catalunya dins Espanya que parla un altre idioma que no és el castellà, i que lluitem per una independència que no ens deixen assolir, i que ...... Tot això s'ha de valorar, a més si aconseguim títols, millor que millor, necessitem anar tenint bones notícies com aquestes! .

***